Magunkról

Gépjárműparkunk

Az ATC Aircom Kft. fuvarozási üzletága 5 db darus, csúszó platós, emelővillás autómentővel rendelkezik, mellyel speciális mentést is el tudunk végezni. Az autómentő gépjárművek egyidejűleg 2 db személygépkocsi 3,5 t-ig szállítására alkalmasak, rendelkeznek csörlővel. A kamionmentő daruval felszerelt , 40 t-ig végez szállítási mentést, a daru paraméterei 12 m hosszú, mely 12 t-tól – 2 t-ig emel a kinyúlás hosszúságtól függően.

Rendelkezünk továbbá 2 db tehergépkocsival és 2 db önjáró trélerrel (az egyik egy darab, illetve a másik kettő darab jármű szállítására alkalmas).

Cégünk rendelkezik:

  • belföldi fuvarozási engedéllyel,
  • felelősség és rakománybiztosítással,
  • a belföldi közúti árufuvarozáshoz előírt szakmai alkalmassággal,
  • ISO 9001:2001 Minőségirányítási rendszerrel,
  • Környezetvédelmi engedéllyel (hulladék begyűjtési engedély).

Továbbá szerződésünk van a Müller-Guttenbrunn Hulladékanyag Kereskedő és Feldolgozó Kft.-vel a roncsautók megsemmisítésére vonatkozóan.

Referenciaként szeretnénk megjegyezni, hogy cégünk több mint kilenc éve szerződés alapján végzi a BRFK bűnjeles és balesetes gépjárművek, illetve a BRFK műszaki hibás gépjárműveinek szállítását, mentését. Szerződés alapján több éve dolgozunk a Pest megyei és a Budaörsi Rendőrkapitányságnak, illetve az M1, M7 és az MO Autópálya bizonyos szakaszain is végzünk autómentést. A Budaörsi Önkormányzat részére már évek óta végzünk roncsautó beszállítást, tárolást és megsemmisítést.

Telephelyünk:

Telephelyünk címe Budapest, XI. kerület Kőérberki út 36/A, melynek bejárata a Budapest, Repülőtéri út 2.szám alatt található. A telephely megközelíthető BKV autóbusszal is, mivel a BKV 87-es, 87A, 88-as, 187-es, 288-as és az éjszakai 940-es autóbuszjáratának egy-egy megállója itt található a Budaörsi Repülőtér fő-,  illetve mellék kapu bejáratánál. A speciálisan kialakított, őrzésvédelemmel ellátott telephelyünk összes hasznos alapterülete 10.000  m2, mely  2 telefon fővonallal, fax, és email (info@atc-automentes.hu) eléréssel, 24 órás élőerős, kamerával megfigyelt, kutyás őrzéssel ellátott terület. A fejlécben szereplő telefonszám és fax egyben a diszpécser szolgálat telefonszáma is, de rendelkezünk mobil elérhetőséggel, mely a következő: 06-20-444-5851 és 06/20-444-5861. A telephelyen jelenleg a Budaörsi és a Budapest XII. kerületi Önkormányzat megbízása alapján beszállított roncsautók, illetve elkülönítetten a Budaörsi Rendőrkapitányság bűnjeles, balesetes beszállított járműveinek tárolásával foglalkozunk.

A terület teljesen körbekerített, éjszaka megvilágított, és elektronikus őrzésvédelemmel ellátott.